Událost roku - sloučení oddílů TJ Sport Kladno a TTC Kladno

01.06.2013 10:51
Od 1.6.2013 začíná nová éra Kladenského stolního tenisu. Došlo totiž ke sloučení dvou největších a nejúspěšnějších oddílů na Kladně.
TTC Kladno jako nejúspěšnější oddíl stolního tenisu dospělých, který doslova okupuje první desítku míst na regionálním žebříčku se spojuje s jedním z největších oddílů ve středočeském kraji a v poslední době nejúspěšnějším oddílem regionu v mládežnických kategoriích TJ Sport Kladno. Právě tato kombinace úspěchů vkládá veliký potenciál růstu sloučeného oddílu do budoucna. Tímto krokem totiž vzniká pravděpodobně jeden z největších oddílů v České republice, který může navázat na historické úspěchy oddílu TTC Kladno ještě před neštasným vyhořením jejich herny v hale Bios u zimního stadionu. Je to paradox, loni potkal podobný osud i náš oddíl, sice jsme nevyhořeli, ale o halu jsme přišli také. Vypadá to jako hra osudu, že po mnoha letech, kdy oddíl TTC hrál v zapůjčených prostorách oddílu Slovan Kladno a postupně ztrácel možnosti trénovat mládežnické kategorie se naskytla možnost vybudovat spolu s velikým přispěním města Kladna opět výborné zázemí. A mezitím u nás v oddíle vyrostli pod rukama trenérů Petra Nováka (TJ Sport Kladno) a Tomáše Havlíčka (TTC Kladno) takové mladežnické naděje jako jsou Filip Strejc, Nela Jiráková, Filip Mikulejský, Ondra Procházka, Martin Burgr, David Svoboda, Jakub Jílek, Adrian Assar a další.  
        Teď je to jen na nás, aby jsme se snažili jen prohloubit už dříve nastartovanou spolupráci a vidět to co nás může spojovat a zároveň posunout o kus dál.  Rád bych tímto, poděkoval všem členům a funkcionářům, kteří se podíleli na rozvoji a reprezentaci oddílů TJ Kablo Kladno a TJ Sport Kladno, nejen za hodiny a hodiny práce a odříkání, ale i za srandu a zábavu, kterou jsme za ty desítky let zažili. A také doufám, že ji zažijeme i pod novou hlavičkou TTC Kladno.  Myslím, že jo ;-), ono to totiž není o názvu, ale o lidech.
Petr Novák
Zpět